Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema de avellanas
- 30 g de avellanas
- 35 g de azúcar
- 30 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de chocolate con leche en trozos
- 30 g de chocolate blanco en trozos
- 50 g de leche entera
- 35 g de aceite de girasol
Montaje
- 3 láminas de masa de hojaldre redondas
- 1 huevo batido
- 20 - 30 g de almendras laminadas
- 1 cucharada azúcar glas (para espolvorear)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2360.6 kJ / 564.7 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 42.1 g
- Tłuszcz
- 40.6 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de queso con lunares de chocolate (Polka dot cheesecake)
13 godz. 20 min
Tarta brow-kies (brownie-cookies)
1sa 5 dk
Pastel de turrón y chocolate
3h 50min
Roscón bombón
4h
Galette des Rois con franchipán de chocolate
1h 20min
Tarta fondant
5h 30min
Tarta de primavera
10 Std.
Napolitanas de chocolate
6óra 30p
Roscón de Reyes con glaseado espejo de chocolate
6óra 30p
Milhojas de chocolate y nata
2h 30min
Árbol de Navidad de chocolate
1h 30min
Tarta rosquilla gigante (doughnut)
3h 30min