Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 hojas de gelatina
Gelatina de mandarina
- 150 g de zumo de mandarina
- 50 g de azúcar
- 30 g de zumo de limón
-
450
g de zumo de mandarina
lub 450 g de zumo de naranja
Crema de chocolate
- 130 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de leche
- 1 cucharadita de cacao puro en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Białko
- 2.95 g
- Węglowodany
- 15.67 g
- Tłuszcz
- 11.36 g
- Błonnik
- 1.37 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espumoso de cava con frutos rojos
4u. 50min
Tiramisú de fresas
2h 10min
Delicias de melocotón en conserva
5h
Cúpula crujiente de chocolate blanco con mousse de frutos rojos y corazón de fresa
7h 25 min
Tiramisú de café latte con crocanti de pistachos
1 Std. 30 Min
Gelatina de leche con frutas
6 Std. 20 Min
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30min
Panna cotta de turrón de Jijona
3 Std. 10 Min
Flan de queso con mousse de arándanos
1 Std.
Panna cotta de melocotón con frutos rojos (sin lactosa)
4h 15min
Trufas de naranja
15h 15 min
Tarta mousse de limón
4h 30min