![Vasitos de mandarina y chocolate Vasitos de mandarina y chocolate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/32DB6A63-330C-456E-ADCF-A2924EDCCADD/Derivates/541F2755-FB87-40D7-9E87-6FE73DD6DD64.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 hojas de gelatina
Gelatina de mandarina
- 150 g de zumo de mandarina
- 50 g de azúcar
- 30 g de zumo de limón
-
450
g de zumo de mandarina
lub 450 g de zumo de naranja
Crema de chocolate
- 130 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de leche
- 1 cucharadita de cacao puro en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Białko
- 2.95 g
- Węglowodany
- 15.67 g
- Tłuszcz
- 11.36 g
- Błonnik
- 1.37 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30 min
Minicheesecakes con mango
2h 35 min
Samosas de pera con salsa de chocolate a la pimienta
45 min
Charlota de mango con bizcocho al cacao
6h 15min
Semifrío de crema de whisky
1h
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1h 20min
Trifle de fresas con mascarpone
3sa 20 dk
Cóctel de mariscos tropical
15min
Copa de frutos rojos
10min
Flan de queso con mousse de arándanos
1h
Tiramisú de frutos del bosque
1sa 50 dk
Panna cotta de turrón de Jijona
3h 10min