
Urządzenia i Akcesoria
Trifle de café, amêndoa e chocolate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
10 unidades
Składniki
P/ pulverizar
-
açúcar50 g
Cobertura
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços100 g
-
amêndoa torrada50 g
Pudim
-
leite750 g
-
açúcar100 g
-
amido de milho50 g
-
ovos3
-
café solúvel5 g
-
vagem de baunilha só as sementes½
-
manteiga20 g
Chantilly
-
natas c/ 35% de gordura bem frias400 g
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
384.9 kcal /
1610.5 kJ
Białko
7.2 g
Tłuszcz
27.2 g
Węglowodany
29.7 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Sód
93.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Amêndoa
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia