
Urządzenia i Akcesoria
Sopa de feijão-frade e espinafres
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 doses
Składniki
-
cebola150 g
-
dentes de alho3
-
azeite30 g
-
nabo cortado em pedaços150 g
-
curgete cortada em pedaços200 g
-
feijão-frade cozido, escorrido400 g
-
água1000 g
-
caldo de legumes caseiro1 c. chá de
-
sal½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
espinafres100 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
132.7 kcal /
555.1 kJ
Białko
3.4 g
Tłuszcz
5.4 g
Węglowodany
18.6 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
237.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

7 Dias com a Bimby®
65 Przepisów
Portugalia
Portugalia