Urządzenia i Akcesoria
Ensopado de Borrego
Przygotowanie 2 godz.
Czas całkowity 3 godz.
6 doses
Składniki
-
costela de borrego cortada em pedaços pequenos800 g
-
vinho branco150 g
-
pimentão doce1 c. sopa de
-
sal1 pitada de
-
pimenta1 pitada de
-
cebola200 g
-
dentes de alho2
-
salsa mais q.b. p/ polvilhar3 pés de
-
azeite40 g
-
polpa de tomate150 g
-
folha de louro1
-
caldo de carne em cubos1
-
água100 g
-
Piripíri q.b.
-
pão6 fatias de
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
698.8 mg
Białko
23.8 g
Kalorie
2857.6 kJ /
683 kcal
Tłuszcz
53.8 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
21.5 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Março com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Ensopado de cabrito
40 min
Bochechas de porco lento
16 godz.
Açorda alentejana de bacalhau
30 min
Feijoada de chocos
40 min
Ensopado de borrego
1 godz.
Borrego guisado com batatinha nova
55 min
Poejada
45 min
Lombo de porco com ameixa
13 godz. 30 min
Creme de camarão
1 godz.
Chanfana de borrego
24 godz.
Açorda de marisco
30 min
Burras em vinho tinto
12 godz. 55 min