Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g Schweinefleisch, ausgelöst, im Ganzen (Schopf oder Schulter)
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Zwiebeln, in Spalten
- 300 g Barbecue-Sauce (siehe Tipp)
- 15 g Worcestershire-Sauce
-
250
g Apfelsaft
lub 250 g Ananassaft - 250 g Rinderfond
- 25 g Apfelessig
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2220 kJ / 531 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50min
Reisfleisch
2u. 20min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3 Std. 40 Min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2h 30min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1h 20min
Pulled Pork Burger BBQ-Style
1 Std. 40 Min
Salzburger Bierfleisch
6h 50 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2u. 20min
Käse-Leberkäse
14h 15min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Einmachgläser gründlich reinigen
30min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2 Std. 40 Min