Urządzenia i Akcesoria
Sicilian Rice Balls (Arancini)
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 3 godz. 5 min
18 pieces
Składniki
Rice
-
water1200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
risotto rice (e.g. Arborio, carnaroli)400 g
-
unsalted butter diced25 g
-
Parmesan cheese, grated (see tip)80 g
-
medium egg1
-
saffron powder1 pinch
Ragù Sauce
-
onion quartered40 g
-
olive oil30 g
-
beef mince broken in pieces100 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
fresh mushrooms sliced30 g
-
tomato purée1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
frozen green peas70 g
Rice Balls
-
medium eggs beaten2
-
mozzarella drained, cut in 18 pieces300 g
-
breadcrumbs100 - 150 g
-
oil (e.g. sunflower, vegetable), for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
10.3 g
Kalorie
979.8 kJ /
234.2 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1 godz. 15 min
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Brak ocen
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1 godz. 20 min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 godz.
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50 min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 godz. 55 min
Beef and Feta Koftas
1 godz. 20 min
Lentil curry stew with chicken
8 godz. 35 min
Rolled Salmon Pancakes
45 min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 godz. 15 min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 godz.
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 godz. 30 min