Panna cotta de yogur y chocolate blanco con sorbete de cerezas
TM5 TM31 TM6

Panna cotta de yogur y chocolate blanco con sorbete de cerezas

4.7 (39 ocen)

Składniki

  • 2 hojas de gelatina grandes
  • agua

Sorbete de cerezas

  • 120 g de azúcar
  • 200 g de agua
  • 600 g de cerezas congeladas sin hueso
  • 50 g de licor de cereza

Panna cotta de yogur con chocolate blanco

  • 200 g de chocolate blanco
  • 150 g de nata
  • 40 g de azúcar
  • 330 g de yogur natural

Wartości odżywcze
na 6 raciones
Kalorie
10740 kJ / 2568 kcal
Białko
36 g
Węglowodany
354 g
Tłuszcz
108 g
Błonnik
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy