Wersje kompatybilne
Panna cotta de yogur y chocolate blanco con sorbete de cerezas
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 hojas de gelatina grandes
- agua
Sorbete de cerezas
- 120 g de azúcar
- 200 g de agua
- 600 g de cerezas congeladas sin hueso
- 50 g de licor de cereza
Panna cotta de yogur con chocolate blanco
- 200 g de chocolate blanco
- 150 g de nata
- 40 g de azúcar
- 330 g de yogur natural
- Wartości odżywcze
- na 6 raciones
- Kalorie
- 10740 kJ / 2568 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 354 g
- Tłuszcz
- 108 g
- Błonnik
- 6 g
Alternatywne przepisy
Postre de queso con coulis de arándanos
1h 30min
Natillas de chocolate blanco con nata de cítricos
1h 25min
Panna cotta
6h 10min
Mousse de chocolate blanco y fresa
2 Std. 10 Min
Cúpula crujiente de chocolate blanco con mousse de frutos rojos y corazón de fresa
7h 25min
Panna cotta de piña colada
2h 20min
Mousse de crema de orujo
2h
Mousse de chocolate blanco y fresa para dos
2h 20min
Mousse tres chocolates
3h 15min
Postre de limón para dos
5min
Volcán de chocolate relleno de chocolate blanco
20 min
Panna cotta de caramelos para dos
3 Std. 40 Min