Gluten-free Chocolate Brownies
TM6 TM5

Gluten-free Chocolate Brownies

3.9 (35 ocen)

Składniki

  • 275 - 325 g caster sugar, to taste
  • 60 g cocoa powder, plus 2 tsp (see tip)
  • 3 large eggs
  • 120 g gluten-free plain white flour (see tip)
  • 90 g vegetable oil
  • 20 g soya milk, plus 1½-3 Tbsp
    lub almond milk, plus 1½-3 Tbsp
  • 1 tsp gluten-free baking powder
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • ½ tsp fine sea salt

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
764 kJ / 183 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
69 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy