Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g gelatine powder
- 280 g water
- 330 g caster sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
-
cornflour, for dusting
(opcjonalnie)
lub icing sugar, for dusting (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 195 kJ / 46 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Hot Cross Buns
3 Std. 50 Min
Meringue Ghosts
12h 25min
Honeycomb
1h 30 min
Rainbow Choux Buns
1 Std. 25 Min
Icing Sugar
5min
Strawberry Jam
55min
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Ombre Cake
2h 10min
Pistachio Chocolate Truffles
6 Std. 15 Min
Pink and White Macarons
1h 30 min
Fondant Icing
35min
Caramel Toffees
2h