Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g gelatine powder
- 280 g water
- 330 g caster sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
-
cornflour, for dusting
(opcjonalnie)
lub icing sugar, for dusting (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 195 kJ / 46 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Scottish Tablet
2 godz. 15 min
Peach Pavlova
5 Std. 30 Min
Crumpets
3 Std.
Chocolate Sauce
5 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Chocolate Ice Cream
12 Std.
Chocolate syrup
20min
Meringue Ghosts
12hod. 25min
Ultimate Chocolate Cake
2 godz. 15 min
Cheesecake (unbaked)
5 Std. 30 Min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2h 40min
Caramel Sauce
1 godz. 30 min