![Cuisson des œufs Cuisson des œufs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6D27FC39-2633-4B95-9EA2-D7350D258479/Derivates/865c7aa3-adf4-49fc-9b66-e2ed29522ae3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau, à température ambiante
- 4 œufs moyens froids
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 332 kJ / 79 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Légumes rissolés
20min
Pommes de terre en robe des champs
30 min
Cuisson des pâtes
25min
Champignons à l'ail
20min
Oignons caramélisés (200 g)
40min
Cuisson des œufs
20min
Cuisson du riz basmati
35min
Cuisson du riz
25min
Cuisson des œufs
20min
Mode Cuisson des oeufs
20min
Oignons rissolés (200 g)
20min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 min