Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 œufs de gros calibre, froids
- de l'eau pour remplir jusqu'à la marque de 1 litre
- pain grillé et beurré, pour accompagner
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 343 kJ / 82 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Cuisson des pâtes
25 Min
Maïs vapeur au chili et à la lime
25 Min
Pommes de terre Cuisson lente (TM6)
45 Min
Cuisson des pommes de terre avec le disque cuisson et éplucheur (TM5)
45 Min
Éplucheur Casserole de patates douces
1 Std. 20 Min
Cuisson du riz long blanc
35 Min
Cuisson des œufs
20 Min
Cuisson des œufs
20 Min
Cuisson des œufs
20 Min
Cuisson du riz
25 Min
Sauce vinaigrette Dijon et érable
15 Min
Moudre son café
5 Min