Urządzenia i Akcesoria
Topinamburpüree
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 Portionen
Składniki
-
Topinambur-Wurzel geschält, in Stücken400 g
-
Kartoffeln, mehligkochend geschält, in Stücken250 g
-
Milch200 g
-
Salz nach Geschmack1 - 1 ¼ TL
-
Kümmel, gemahlen½ TL
-
Muskatnuss, gemahlen¼ TL
-
Butter kalt20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
413 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
12 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Natürlich schnell DE
44 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Amaranthcreme mit Kirschen und Hanf
35 min
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 min
Gedünstetes Asia-Gemüse
15 min
Linsen-Moussaka
2 godz. 30 min
Sellerie-Apfel-Suppe
30 min
Erbsen-Crèmesuppe
40 min
Orientalische Linsensuppe
30 min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40 min
Kohl-Kürbis-Suppe
45 min
Torta di Pane (Tessiner Brottorte)
1 godz. 20 min
Süsskartoffelstock
1 godz.
Randen-Suppe
45 min