Hirsenmehlbrot
TM6 TM5

Hirsenmehlbrot

4.3 (45 ocen)

Składniki

  • 100 g Hirse
  • 100 g Buchweizen
  • 330 g Wasser
  • 25 g frische Hefe
  • 1 TL Zucker
  • 250 g Brotmehl glutenfrei
  • 2 TL Salz
  • 10 g Olivenöl, und etwas mehr zum Einfetten
  • 1 TL Sesam

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1247 kJ / 298 kcal
Białko
6.5 g
Węglowodany
56.5 g
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
4.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy