Insalata di cetrioli e mortadella

Insalata di cetrioli e mortadella

3.5 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 600 g di cetrioli privati dei semi, a pezzi
  • 4 pizzichi di sale
  • 50 g di scalogno tagliato a metà
  • 80 g di cetriolini sott'aceto sgocciolati
  • 2 cucchiai di senape
  • 2 cucchiai di aceto di vino rosso
  • 30 g di olio neutro (o olio di noci)
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 300 g di mortadella a cubetti (circa 1 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 15 g
Kalorie 1276 kJ / 305 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...