Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di cetrioli, privati dei semi, a pezzi
- 4 pizzichi di sale
- 50 g di scalogno, tagliato a metà
- 80 g di cetriolini sott'aceto, sgocciolati
- 2 cucchiai di senape
- 2 cucchiai di aceto di vino rosso
- 30 g di olio neutro (o olio di noci)
- 1 pizzico di pepe macinato
- 300 g di mortadella, a cubetti (circa 1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1276 kJ / 305 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 min
Cornetti con carne macinata
30min
Insalata di verdure in stile Thermomix®
10min
Hamburger con Coleslaw
40min
Zuppa di noodle tailandese
35min
Insalata nizzarda
40min
Polpettine di carne e carote con ratatouille
35min
Insalata di verdure con marinata al lime
15min
Insalata greca
25min
Frittata soffice alle patate
1h 15min
Pollo alla pechinese
Brak ocen
Polenta ticinese
45 min