Insalata di cetrioli e mortadella
TM6 TM5

Insalata di cetrioli e mortadella

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 600 g di cetrioli, privati dei semi, a pezzi
  • 4 pizzichi di sale
  • 50 g di scalogno, tagliato a metà
  • 80 g di cetriolini sott'aceto, sgocciolati
  • 2 cucchiai di senape
  • 2 cucchiai di aceto di vino rosso
  • 30 g di olio neutro (o olio di noci)
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 300 g di mortadella, a cubetti (circa 1 cm)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1276 kJ / 305 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy