Insalata di ravanelli e spinaci

Insalata di ravanelli e spinaci

3.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni

Składniki

  • 200 g di spinacini
  • 1 - 2 spicchi di aglio
  • 6 gambi di menta fresca le foglioline lavate e asciugate
  • 1 cipolla (circa 50 g), a metà
  • 1 mazzetto di rapanelli rossi senza foglie (circa 300 g)
  • ¾ di cucchiaino di sale
  • 200 g di panna acida (10% di grasso)
  • 20 g di succo di limone
  • 15 g di olio vegetale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 4 g
Kalorie 642 kJ / 154 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...