Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gluten-free Shortcrust Pastry
- 200 g gluten free plain white flour (see tip)
- 100 g unsalted butter, cold, diced
- 80 g water, ice cold
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 2 pinches fine sea salt
Filling
- 80 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 125 g pork sausages (approx. 2), skin removed, broken in pieces
- 65 g streaky bacon (approx. 3 rashers), cut in pieces (1 cm)
- 10 g olive oil
- 130 g potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 500 g water
- 250 g milk
- 1 spring onion (approx. 10 g), finely chopped
- 4 large eggs
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 slice
- Kalorie
- 2114 kJ / 508 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Sód
- 687 mg
Alternatywne przepisy
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1小时 40 分钟
Gluten-Free Bagels
1小时 50 分钟
Gluten-free Glazed Doughnut Bites
2 Std.
Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins
55min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35min
Gluten free tortillas
40min
Gluten-free Burgers with Guacamole and Onion Rings
2u. 45min
Gluten-Free Focaccia Bread
1小时
Gluten-free Pizza Two Ways
2u. 45min
Gluten-free Chocolate Brownies
1小时
Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
1小时