Urządzenia i Akcesoria
Banana Mug Cakes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 portions
Składniki
-
oil (e.g. olive, avocado, rapeseed), for greasing
-
bananas peeled, sliced (2 cm), then frozen200 g
-
large eggs2
-
coconut flour2 Tbsp
-
maple syrup for serving1 tsp
-
banana sliced thinly, for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.2 g
Kalorie
1216 kJ /
291 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Węglowodany
38.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Chestnut Cheesecake
1 godz. 45 min
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50 min
Intense Chocolate Muffins (No Added Sugar)
45 min
Southern-Style Fried Chicken & Sweetcorn
55 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Chocolate-Centred Dumplings with Cherry Sauce
1 godz. 30 min
Healthy Pancake Muffins
1 godz. 25 min
Nut Cupcakes
30 min
Chocolate Peach Trifle
1 godz. 20 min
Mixed Berry Chia Jam
12 godz. 15 min
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
2 godz. 30 min
Mini Carrot Cakes
50 min