Banana Mug Cakes

Banana Mug Cakes

2.9 31 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 portions

Składniki

  • oil (e.g. olive, avocado, rapeseed), for greasing
  • bananas peeled, sliced (2 cm), then frozen
    200 g
  • large eggs
    2
  • coconut flour
    2 Tbsp
  • maple syrup for serving
    1 tsp
  • banana sliced thinly, for serving
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 11.2 g
Kalorie 1216 kJ / 291 kcal
Tłuszcz 10.4 g
Węglowodany 38.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...