Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
TM6 TM5

Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins

4.6 (39 ocen)

Składniki

  • 200 g fresh raspberries
  • 120 g unsalted butter, diced
  • 150 g caster sugar
  • 250 g gluten-free plain white flour
  • 150 g coconut milk
  • 50 g desiccated coconut, plus 1½ Tbsp for sprinkling
  • 2 large eggs
  • 1 ½ tsp gluten-free baking powder
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 tsp xanthan gum
  • 1 tsp natural vanilla extract

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1081 kJ / 259 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
32 g
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
276 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy