Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
-
fresh raspberries200 g
-
unsalted butter diced120 g
-
caster sugar150 g
-
gluten-free plain white flour250 g
-
coconut milk150 g
-
desiccated coconut plus 1½ Tbsp for sprinkling50 g
-
large eggs2
-
gluten-free baking powder1 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
xanthan gum1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
276 mg
Białko
3 g
Kalorie
1081 kJ /
259 kcal
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 Std. 10 Min
Gluten-free Chocolate Brownies
1 Std.
Gluten-free Pain au Chocolat
6 Std. 15 Min
Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins
55 Min
Chewy Pistachio Biscuits
45 Min
Cocoa Amaranth Balls
1 Std. 20 Min
Quinoa, Banana, Cranberry and Chia Granola Bars
1 Std. 15 Min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 Std. 45 Min
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
2 Std. 25 Min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 Std. 50 Min
Chocolate Beetroot Muffins
30 Min
Porridge with Almond Milk and Chia Seeds
20 Min