Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins

Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins

4.7 49 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces

Składniki

  • fresh raspberries
    200 g
  • unsalted butter diced
    120 g
  • caster sugar
    150 g
  • gluten-free plain white flour
    250 g
  • coconut milk
    150 g
  • desiccated coconut plus 1½ Tbsp for sprinkling
    50 g
  • large eggs
    2
  • gluten-free baking powder
    1 ½ tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • xanthan gum
    1 tsp
  • natural vanilla extract
    1 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 276 mg
Białko 3 g
Kalorie 1081 kJ / 259 kcal
Tłuszcz 13 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...