Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Pizza Two Ways
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 slices
Składniki
Dough
-
white rice70 g
-
water260 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ½ tsp
-
sugar1 tsp
-
gluten-free plain white flour (see tip)250 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil for greasing
Toppings and Tomato Sauce
-
mozzarella drained, sliced (1 cm)250 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained50 g
-
olive oil15 g
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
dried oregano½ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
fresh basil leaves10
Assembly
-
fresh basil leaves16
-
tinned anchovy fillets8
-
pickled capers drained, to taste1 - 1 ½ Tbsp
-
rocket leaves40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
470 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
789.1 kJ /
188.6 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
24.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 godz.
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz.
Gluten-free Chocolate Brownies
1 godz.
Sesame and Chia Seed Loaf
2 godz. 20 min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35 min
Gluten-free Bread
3 godz. 20 min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 godz. 40 min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1 godz.
Gluten-Free Focaccia Bread
1 godz.
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1 godz.
Gluten-free Artisan Bread
2 godz. 30 min