Urządzenia i Akcesoria
Bandnudeln mit Erbsensauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser500 g
-
Erbsen, frisch gepalt oder TK, aufgetaut750 g
-
Bandnudeln500 g
-
Butter30 g
-
Milch150 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer, gemahlen½ TL
-
Muskat2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
29 g
Kalorie
2808 kJ /
672 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
15.8 g
Węglowodany
113 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40min
Brokkoli-Schinken-Nudeln
45min
Käse-Sahne-Nudeln
25min
Pasta mit Kichererbsen
35min
Zucchini-Reis-Topf
45min
Linsen-Sahne-Nudeln
30min
Linguine mit Blumenkohl und Avocado-Schmand-Sauce
40min
Nudel-Porree-Topf
25min
Zucchini Mac and Cheese
30min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45min
Gurken-Dill-Sauce zu Dinkelnudeln
30min
Grüne Nudeln mit Linsen-Curry
20min