Urządzenia i Akcesoria
Gemüse-Sonnenweizen-Auflauf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Butter zum Einfetten
-
parboiled Weizen (z.B. von Ebly)250 g
-
Schinkenwürfel roh oder gekocht150 g
-
Gouda mittelalt, in Stücken200 g
-
Zucchini in Stücken400 g
-
Kohlrabi in Stücken400 g
-
Möhren in Stücken400 g
-
Salz2 TL
-
Eier8
-
Milch400 g
-
Pfeffer½ TL
-
Muskat3 Prisen
-
Schnittlauch in Röllchen2 - 3 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
32 g
Kalorie
2086 kJ /
497 kcal
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Heute sind wir viele
13 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50 min
Gemüse-Hirsotto
45 min
Gemüse-Reis-Auflauf
1 godz. 20 min
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35 min
Spitzkohlauflauf
1 godz. 20 min
Spaghettipizza
55 min
Nudel-Porree-Topf
25 min
Möhren-Pasta
25 min
Sonnenweizen-Spinat-Auflauf
1 godz.
Mediterranes Zartweizen-Risotto
30 min
Spaghettitorte
45 min
Zartweizen Försterin
35 min