Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 uova
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 1200 g di acqua
- 3 cucchiaino di olio di arachidi
- 160 g di riso basmati
- 2 spicchi di aglio
- 1 cipolla rossa, a metà
- 25 - 30 g di radice di zenzero fresco, a fettine sottili
- 2 scalogni
- ½ - 1 di peperoncino verde, fresco, privato dei semi
- 150 g di funghi champignon, freschi, a fette, a fette (5 mm)
- 150 g di peperone verde, a strisce (1 cm)
- 150 g di peperone rosso, a strisce (1 cm)
- 200 g di baby pannocchie di mais, in conserva
- 80 g di germogli di soia freschi
- 25 g di salsa di soia
- ½ mazzetto di coriandolo fresco, tritato, per guarnire
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1532 kJ / 363 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Knöpfli
50min
Pesce all'aglio e limone
Brak ocen
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3h
Sciroppo al ginger
1u.
Dhal
40min
Knöpfli
50min
Smoothie al mango
5 Min
Curry indiano di verdure
1h 10min
Pollo con curry alla giapponese
55min
Minestra di carote e menta
35min
Baguette di Quiche Lorraine
Brak ocen
Pollo al curry
35min