Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ceapă caramelizată
- 45 g unt nesărat, tăiat bucăți
- 300 g ceapă roșie, felii subțiri (5 mm)
- 30 g zahăr brun deschis
- 20 g oțet balsamic
Asamblare
- 3 foaie foaie de plăcintă
- 60 g brânză de capră, moale, tăiat în bucăți mici (1 cm)
- 2 - 3 fir cimbru proaspăt, doar frunze
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 194 kJ / 46 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sos de roșii
40min
Clafoutis cu cireșe
50 min
Quiche Lorraine
50 min
Cremă de ciocolată și alune
45min
Calzone cu spanac, ricotta și roșii, Frigărui de fructe cu fondue de ciocolată
1h 30 min
Chutney de ceapă roșie caramelizată
24h
Tarte cu vinete și brânză de capră cu ceapă caramelizată
1h 15 min
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (200 g)
Brak ocen
Rulouri de porc umplute cu smochine uscate și nuci
1h
Petit gateaux cu alune și ciocolată
25min
Tarte cu legume de primăvară
1h 10 min
Sos napolitan
1h