Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ceapă caramelizată
- 45 g unt nesărat, tăiat bucăți
- 300 g ceapă roșie, felii subțiri (5 mm)
- 30 g zahăr brun deschis
- 20 g oțet balsamic
Asamblare
- 3 foaie foaie de plăcintă
- 60 g brânză de capră, moale, tăiat în bucăți mici (1 cm)
- 2 - 3 fir cimbru proaspăt, doar frunze
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 194 kJ / 46 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sos de vanilie (crème anglaise)
10min
Sos napolitan
1h
Cremă de portocale de Sevilla
15min
Scones cu Camembert și struguri
40min
Tarte cu vinete și brânză de capră cu ceapă caramelizată
1h 15min
Sos de muștar și mărar
2h 15 min.
Praline de brânză
15min
Sos de piper
30min
Concentrat pastă de carne
45min
Amaretti cu caise
40min
Sos de roșii
40min
Sos Roquefort
20min