Urządzenia i Akcesoria
Pain express
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 morceaux
Składniki
-
260 g d'eau et un peu pour le four
-
2 c. à café de levure boulangère sèche15 g de levure boulangère fraîche
-
15 g de sucre en poudre (opcjonalnie)
-
500 g de farine
-
15 g d'huile d'olive (opcjonalnie)
-
1 c. à café bombée de sel fin
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 morceau/part
Białko
9 g
Kalorie
1398 kJ /
327 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Petits pains au lait
2 godz. 5 min
Pâte brisée
1 godz. 50 min
Pâte à pizza
1 godz.
Crème fouettée
10 min
Gratin dauphinois
50 min
Brioche
9 godz. 30 min
Sauce béchamel
15 min
Mayonnaise
5 min
Gâteau des rois
2 godz. 15 min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Purée de pommes de terre
45 min
Petits pains burger (buns)
1 godz. 45 min