Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
3
snítky čerstvého tymiánu, omyté a osušené
lub 4 špetky sušeného tymiánu -
4
šalvějové lístky, čerstvé, omyté a osušené
lub 4 špetky šalvějových lístků, sušených -
1
snítka rozmarýnu, čerstvého, omytého a osušeného
lub 2 špetky rozmarýnu, sušeného, mletého -
1
snítka čerstvé máty, omyté a osušené
lub 1 špetka máty, sušené, nasekané - 750 gramů hrubé soli
- 2 kusy mořského vlka, vykuchaného (400 gramů každý), i s kůží
- 500 gramů vody
- 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 4330 kJ / 1035 kcal
- Białko
- 132.7 g
- Węglowodany
- 7.9 g
- Tłuszcz
- 52.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Kapr vařený v páře
55min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50min
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30 min
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
2 godz. 25 min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1 Std. 20 Min
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1 Std. 20 Min
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12h 30min
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1h
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min
Kuřecí rolky s jablky, batáty a kari omáčkou
1h 25min
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1h 5min