Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de agua
- 250 g de pulpa de calabaza
- 150 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de anís en grano
- 8 tiras de piel de limón
- 3 huevos
- 250 g de harina de repostería
- 200 g de leche
- 30 g de licor de anís
- 200 - 300 g de aceite para freír
-
100
g de miel
lub 100 g de azúcar con canela
- Wartości odżywcze
- na 30 unidades
- Kalorie
- 12325.8 kJ / 2948.8 kcal
- Białko
- 57.6 g
- Węglowodany
- 429.8 g
- Tłuszcz
- 111 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.1 g
- Błonnik
- 14.8 g
- Sód
- 1139.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Conejo en salmorejo
9 Std.
Croquetas de bonito
9h 15min
Mousse de papaya
2h 30 min
Caldo de papas
45 min
Bizcochón de plátano y gofio
1h 25 min
Arroz con leche
1h 30min
Mojo verde
10min
Papas con costillas y piñas
1h
Sancocho canario con pella de gofio
45 min
Chuletón con papas, mojo picón y coleslaw de brócoli y mango
2h 30 min
Caldo de millo
50 min
Potaje canario de berros
45 min