Pan cebra

Pan cebra

4.4 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
20 rebanadas

Składniki

  • de agua
    300 g
  • de tinta de calamar congelada
    2 - 3 sobres
  • de levadura prensada fresca
    25 g
    1 sobre de levadura de panadería deshidratada instantánea
  • de azúcar
    1 pellizco
  • de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
    500 g
  • de sal
    1 cucharada rasa

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 85 kcal / 358 kJ
Białko 2.7 g
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 18.1 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 78.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...