Pan cebra

Pan cebra

4.4 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
20 rebanadas

Składniki

  • 300 g de agua
  • 2 - 3 sobres de tinta de calamar congelada
  • 25 g de levadura prensada fresca
    1 sobre de levadura de panadería deshidratada instantánea
  • 1 pellizco de azúcar
  • 500 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
  • 1 cucharada rasa de sal

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 78.8 mg
Białko 2.7 g
Kalorie 358 kJ / 85 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 18.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...