Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de agua
- 2 - 3 sobres de tinta de calamar congelada
-
25
g de levadura prensada fresca
lub 1 sobre de levadura de panadería deshidratada instantánea - 1 pellizco de azúcar
- 500 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharada rasa de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 358 kJ / 85 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 18.1 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 78.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pincho de frutas con minigofres crujientes
30 min
Mug cake de yogur
20 min
Mug cake con chocolate blanco
20 min
Pizza morada con achicoria y nueces
55 min
Pan rápido a la plancha
25 min
Panecillos con semillas de amapola
2 godz. 40 min
Pan de queso dorado (Golden cheese bread)
2 Std. 45 Min
Pan de molde de piquillos
2 godz.
Colines con hierbas provenzales
45 min
Panecillos al vapor
2 Std. 10 Min
Panes al vapor (Bao buns)
30 min
Pan relleno de queso (Khachapuri) - Georgia
30 min