![Reducción de vinagre balsámico para verduras asadas Reducción de vinagre balsámico para verduras asadas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FDE69FA0-48D3-4BFE-A6FD-DA22D72697BC/Derivates/6A06413A-1D41-4344-A703-D829E40E0748.jpg)
Wersje kompatybilne
Reducción de vinagre balsámico para verduras asadas
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de vinagre balsámico
- 50 g de azúcar moreno
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 1141 kJ / 273 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 50.3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Langosta thermidor
50 Min
Mermelada de cebolla y tocino
40 min
Reducción de vinagre balsámico
1h 20 min
Salsa holandesa TM6
15min
Caramelo inglés a mi manera TM6
30 min
Reducción de vino tinto
40 min
Ceviche peruano
1 Std. 15 Min
Ensalada César
15min
Ceviche peruano
30 min
New England clam chowder (Sopa de almejas de Nueva Inglaterra)
2 Std.
Ceviche aromatizado
35 min
Aderezo de mostaza y vinagre balsámico
5 min