Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de lomo alto de buey (atado para que no pierda la forma)
- 2 - 3 cucharadas de extracto de buey (Bovril®)
- 2000 g de agua (para el vapor)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 862 kJ / 206 kcal
- Białko
- 35.1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Bisque de bogavante
50min
Risotto con espárragos y chirlas
45 min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 min
Salsa holandesa
15min
Pesto
10 min
Magret de pato con salsa de cerezas
45 min
Tiradito de lubina
15min
Mantequilla Café de París
10 min
Bricks de patata con yema
2h 20min
Risotto a la milanesa
30 min
Steak tartare
30 min
Crema con rape y gambas
30 min