Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de lomo alto de buey (atado para que no pierda la forma)
- 2 - 3 cucharadas de extracto de buey (Bovril®)
- 2000 g de agua (para el vapor)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 862 kJ / 206 kcal
- Białko
- 35.1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78 Std.
Bricks de patata con yema
2 Std. 20 Min
Galets a la borgoñona
30min
Bígaros al vapor de algas
30min
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1h 40min
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1 Std. 20 Min
Bacalao en costra de hierbas con arroz y salsa de limón
1h
Salsa holandesa
15 Min
Bisque de bogavante
50min
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50min
Berberechos al vapor con lima
20min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1sa 10 dk