![Rinderfilet Sous-Vide für sechs Rinderfilet Sous-Vide für sechs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f958f4b6-663c-4385-92e5-0130876a20b7/Derivates/80b73e35-0d18-4ac9-87e0-1e39cb3b340f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1300 g Wasser
- 2 Stücke Rinderfilet (à 400 g)
- 50 g Butter
- 2 Zweige Rosmarin
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Öl zum Braten
- Wartości odżywcze
- na 6 Portionen
- Kalorie
- 5962 kJ / 1422 kcal
- Białko
- 153 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 90 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Lammhüften mit Speckbohnen
1 godz. 30 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 20min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 Std. 45 Min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1 godz. 30 min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 Std. 50 Min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 25 Min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 godz. 30 min