
Urządzenia i Akcesoria
Pudim de bolo-rei
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses
Składniki
-
Manteiga q.b. p/ untar e barrar
-
açúcar amarelo60 g
-
limão (casca, só a parte amarela)½
-
fruta cristalizada40 g
-
passas de uva60 g
-
vinho do Porto150 g
-
bolo-rei fatiado400 g
-
leite150 g
-
natas200 g
-
ovos4
-
Canela em pó q.b. p/ polvilhar
Wartości odżywcze na 6 doses
Kalorie
3180.7 kcal /
13307.9 kJ
Białko
60.2 g
Tłuszcz
151 g
Węglowodany
370.5 g
Błonnik
10.1 g
Tłuszcz nasycony
80.4 g
Sód
1217.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Janeiro com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia