Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di cipolline sott'aceto, in vasetto
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 1 scatola di filetti di acciuga, sott'olio sgocciolati (peso netto sgocciolato: circa 25 g)
- 1 scatola di tonno in scatola, sott'olio, abgetropft (Abtropfgewicht ca. 155 g)
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- ½ cucchiaino di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 495 kJ / 118 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 9 g
Alternatywne przepisy
Crostata di formaggio Gruviera
Brak ocen
Crema Thermomix® per le feste
25min
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Panini al müesli (dolci)
Brak ocen
Mousse di tonno
5min
Knöpfli
50min
Zuppa di farina alla basileese
1h 10min
Minestra di pomodori con quark
25min
Zuppa di pesce con latte di cocco e curry
35 Min
Pane ai semi di lino
1h 30min
Empanada di tonno
1h 10min
Polenta ticinese
45min