Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di cipolline sott'aceto, in vasetto
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 1 scatola di filetti di acciuga, sott'olio sgocciolati (peso netto sgocciolato: circa 25 g)
- 1 scatola di tonno in scatola, sott'olio, abgetropft (Abtropfgewicht ca. 155 g)
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- ½ cucchiaino di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 495 kJ / 118 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 9 g
Alternatywne przepisy
Condimento alla senape e aceto balsamico
Brak ocen
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Flammkuchen vodese
1 Std. 30 Min
Fonduta moitié-moitié
Brak ocen
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min
Knöpfli
50min
Pane all'aglio
15 Min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40min
Tartine all'uovo ed erba cipollina
10min
Knöpfli
50min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Salsa al curry
10min