Dip di tonno

Dip di tonno

4.5 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 porzioni

Składniki

  • 100 g di cipolline sott'aceto in vasetto
  • 50 g di olive nere, denocciolate
  • 1 scatola di filetti di acciuga, sott'olio sgocciolati (peso netto sgocciolato: circa 25 g)
  • 1 scatola di tonno in scatola, sott'olio abgetropft (Abtropfgewicht ca. 155 g)
  • 200 g di formaggio fresco spalmabile
  • ½ cucchiaino di succo di limone

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzioni

Białko 7.8 g
Kalorie 495 kJ / 118 kcal
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...