Pane di spelta (con pezzo scottato)

Pane di spelta (con pezzo scottato)

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 11 godz.
12 fette

Składniki

Crusca di spelta rinvenuta (con pezzo scottato)
  • 120 g di farina integrale di spelta pura
  • 180 g di acqua bollente
Impasto per il pane e finitura
  • 300 g di farina di spelta pura, chiara e un po' di più per formare
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 200 g di acqua
  • farina di spelta pura, chiara

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 123.3 kcal / 520.3 kJ
Białko 4.5 g
Tłuszcz 0.8 g
Węglowodany 23.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...