Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di lievito secco
- 10 g di sale
- 80 g di zucchero
- 500 g di farina manitoba + q.b.
- 300 g di acqua fredda
- 300 g di burro, preferibilmente di ottima qualità, freddo
- 1 uovo sbattuto
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1548 kJ / 370 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 40.3 g
- Tłuszcz
- 21.7 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Meringhe
2h
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Gnocchi di patate
1h 30min
Crema al caramello
4sa 40 dk
Pane alle pere
28h
Focaccia dolce alle nocciole
Brak ocen
Foresta nera
2 godz. 30 min
Agnello in salsa di pepe rosa
45 Min
Rotolo al limone
3 Std.
Macarons al caramello
1 godz. 50 min
Focaccia alle olive
2 godz. 20 min