Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di lievito secco
- 10 g di sale
- 80 g di zucchero
- 500 g di farina manitoba + q.b.
- 300 g di acqua fredda
- 300 g di burro, preferibilmente di ottima qualità, freddo
- 1 uovo sbattuto
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1548 kJ / 370 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 40.3 g
- Tłuszcz
- 21.7 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crêpes
1 Std. 15 Min
Pan Brioche
8h
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Baguette
4 Std.
Babà napoletano
2h 40 min
Treccia della domenica in due varianti
2j 10 menit
Canestrelli
Keine Bewertungen
Mini-amaretti
1j 30 menit
Cornetti al cioccolato
3h 35 min
Croissant
7h 30min
Risotto alla parmigiana
30 min
Crêpes
1j 20 menit