Urządzenia i Akcesoria
Bohnen-Burger (vegan)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie, flachblättrig Blätter abgezupft6 Stängel
-
Knoblauchzehen2
-
rote Zwiebeln halbiert120 g
-
Haferflocken50 g
-
Kidneybohnen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft1 Dose
-
Sambal Oelek½ - 1 TL
-
Senf2 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Öl zum Braten
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
755 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
8.1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 min
Veganella - veganer Mozzarella-Ersatz
6 godz. 10 min
Linsen-Moussaka
2 godz. 30 min
Chili con Grünkern
50 min
Spinat-Tomaten-Quiche
1 godz. 45 min
Linsenbraten
1 godz. 55 min
Chili non Carne
1 godz.
Baked Beans
20 min
Veganer Bohnenburger
1 godz. 20 min
Linsencurry
50 min
Linsen-Lasagne
2 godz.
Linsendal
35 min