
Urządzenia i Akcesoria
白糖糕
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
4 人份
Składniki
-
水 (含料理和蒸煮用水)710 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
泡打粉½ 茶匙
-
在來米 ,浸泡隔夜,瀝乾水份80 克
-
冰糖粉100 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
241 kcal /
1009 kJ
Białko
3.4 g
Tłuszcz
0.4 g
Węglowodany
56.3 g
Błonnik
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品家常餐桌
18 Przepisów
Tajwan
Tajwan