白糖糕
TM5 TM6

白糖糕

1.8 (9 ocen)

Składniki

  • 710 克 水 (含料理和蒸煮用水)
  • ½ 茶匙 乾酵母粉
  • ½ 茶匙 泡打粉
  • 80 克 在來米, 浸泡隔夜,瀝乾水份
  • 100 克 冰糖粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1009 kJ / 241 kcal
Białko
3.4 g
Węglowodany
56.3 g
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy