Urządzenia i Akcesoria
Salami czekoladowe z bakaliami
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
1 Cały przepis
Składniki
-
100 g cukru
-
150 g herbatników maślanych przełamanych na pół
-
100 g orzechów laskowych, łuskanych, ze skórką
-
50 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
-
200 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
100 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
-
150 g oleju kokosowego
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Białko
64 g
Kalorie
20311 kJ /
4851 kcal
Tłuszcz
351 g
Błonnik
40.4 g
Węglowodany
368 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
JADALNE PREZENTY
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Batoniki migdałowo-kawowe z czekoladą
4 godz. 50 min
Ciasto miodowe z czerwoną pomarańczą
2 godz.
Batony czekoladowo-śmietankowe z kokosem (Nanaimo bars)
2 godz. 20 min
Trufle kasztanki
2 godz.
Ciasteczka czekoladowe "ciągutki"
55 min
Budyniowe ciasto na zimno z herbatnikami i czekoladową śmietaną
4 godz. 30 min
Bananowe brownie
40 min
Mleko marcepanowo-makowe
20 min
Lody czekoladowe z papryczką chili
13 godz. 15 min
Brownie z czerstwego chleba
55 min
Brownie (wegańskie)
1 godz.
Bajaderki
1 godz. 15 min