Urządzenia i Akcesoria
Salami czekoladowe z bakaliami
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
1 Cały przepis
Składniki
-
100 g cukru
-
150 g herbatników maślanych przełamanych na pół
-
100 g orzechów laskowych, łuskanych, ze skórką
-
50 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
-
200 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
100 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
-
150 g oleju kokosowego
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Białko
64 g
Kalorie
20311 kJ /
4851 kcal
Tłuszcz
351 g
Błonnik
40.4 g
Węglowodany
368 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
JADALNE PREZENTY
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Krówki szkockie (Scottish tablets)
2 godz. 15 min
Krem karmelowy (dulce de leche)
1 godz. 15 min
Chałwa z pistacjami
2 godz. 25 min
Czekoladowe słoiczki
40 min
Ciasto z kaszą manną i polewą czekoladową ze śliwkami
2 godz.
Semifreddo zabajone
13 godz.
Kostki z masła orzechowego (bez cukru)
2 godz. 45 min
Czekoladowy sernik japoński
3 godz. 30 min
Budyniowe ciasto na zimno z herbatnikami i czekoladową śmietaną
4 godz. 30 min
Ciasto na zimno z białą czekoladą
9 godz. 5 min
Tort z masłem orzechowym
3 godz. 30 min
Trufle rumowe
2 godz. 30 min