Panini di San Gallo
TM6 TM5

Panini di San Gallo

5.0 (1 ocena)

Składniki

Lievitino (giorno 1)

  • 100 g di acqua, tiepida
  • 1 g di lievito fresco (circa 1/20 di cubetto)
  • 100 g di farina semibianca

Impasto e cottura (giorno 2)

  • 100 g di semi di segale
  • 320 g di farina semibianca, + q.b. per lavorare l’impasto e spolverizzare
  • 300 g di acqua, + q.b. per spennellare
  • ¼ di cubetto di lievito fresco (circa 10 g)
    lub ½ bustina di lievito secco (circa 3.5 g)
  • 1 cucchiaio di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1192 kJ / 285 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
58 g
Tłuszcz
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy