Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di burro, morbido, a pezzi
- 80 g di zucchero
- 3 uova
- 200 g di preparato a base di malto d'orzo per bevande, tipo Ovomaltine®
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di farina
- 1 bustina di lievito in polvere
- 100 g di cioccolato bianco, a cubetti (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1663 kJ / 397 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 21 g
Alternatywne przepisy
Crostata di mele
1 godz. 15 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Crema Thermomix® per le feste
25 Min
Corona dei Re Magi
2 godz. 15 min
Crostata di mele
1 godz. 15 min
Focaccia con acciughe
Brak ocen
Torta di Pasqua
1 godz. 55 min
Sfoglia di pere e cioccolato
Brak ocen
Focaccia alle olive
2 godz. 20 min
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 godz. 30 min
Dolcetti con le prugne
Brak ocen