Urządzenia i Akcesoria
Pane bigio in casseruola
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
1 pezzo
Składniki
Impasto
-
370 g di acqua
-
½ cubetto di lievito di birra fresco (20 g), sbriciolato
-
50 g di burro, non salato a pezzi (2 cm)
-
500 g di farina bigia
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
2 cucchiaini di zucchero
Lavorazione
-
40 g di farina bigia
Cottura in forno
-
1 cucchiaio di farina bigia
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
9.9 g
Kalorie
1165 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane bigio in cassetta
Brak ocen
panini al latte
2 godz. 5 min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 godz.
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Panini di San Gallo
26 godz. 30 min
Pane rustico
2 godz.
Corona dei Re Magi
2 godz. 15 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Pane paesano
3 godz.
Treccia bernese
1 godz. 45 min