Pane bigio in casseruola

Pane bigio in casseruola

4.9 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
1 pezzo

Składniki

Impasto
  • 370 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco (20 g), sbriciolato
  • 50 g di burro, non salato a pezzi (2 cm)
  • 500 g di farina bigia
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 2 cucchiaini di zucchero
Lavorazione
  • 40 g di farina bigia
Cottura in forno
  • 1 cucchiaio di farina bigia

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 9.9 g
Kalorie 1165 kJ / 276 kcal
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...