Urządzenia i Akcesoria
Pão saloio
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
700 g
Składniki
-
água300 g
-
2 c. chá de fermento de padeiro seco, (8 g)fermento de padeiro fresco20 g
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar500 g
-
sal1 c. chá de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
6 g
Kalorie
1044 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ABC da Thermomix®
173 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bolo-rei
3 Std. 15 Min
Broa de milho
2 Std. 20 Min
Pão de forma sem côdea
2 Std.
Carcaças
1 Std. 40 Min
Arroz de marisco
45 Min
Rissóis de camarão
1 Std. 30 Min
Canja de galinha
55 Min
Pão de espelta
1 Std. 45 Min
Pão de cinco sementes
1 Std. 50 Min
Arroz de tomate
30 Min
Massa de pizza
1 Std.
Panquecas estilo Americano
40 Min