Pão brioche sem glúten

Pão brioche sem glúten

4.7 9 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
12 fatias

Składniki

Massa prévia
  • leite
    180 g
  • açúcar
    10 g
  • fermento de padeiro fresco
    25 g
  • farinha de trigo sarraceno
    20 g
Massa
  • Manteiga q.b. p/ untar
  • ovos
    4
  • mistura de farinha para pão sem glúten mais q.b. p/ polvilhar
    380 g
  • açúcar
    60 g
  • sal
    1 c. chá de
  • psyllium husk
    2 c. sopa de
  • manteiga mais q.b. p/ untar
    100 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 fatia

Białko 4.6 g
Kalorie 1071.6 kJ / 256.1 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 37.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...