
Urządzenia i Akcesoria
青蒜魩仔魚豬肉水餃
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
30 個
Składniki
-
薑 ,切塊(約2公分)20 克
-
米酒1 大匙
-
水3 大匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鹽 ,依魩仔魚鹹度調整¼ - ½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
豬絞肉300 克
-
純芝麻油20 克
-
青蒜 ,切蒜花100 克
-
魩仔魚 ,洗淨備用120 克
-
水餃皮30 張
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
56.5 kcal /
236.3 kJ
Białko
2.9 g
Tłuszcz
2.2 g
Węglowodany
5.9 g
Błonnik
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

餃子館在我家
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan