青蒜魩仔魚豬肉水餃
TM5 TM6

青蒜魩仔魚豬肉水餃

(Brak ocen)

Składniki

  • 20 克 薑 ,切塊(約2公分)
  • 1 大匙 米酒
  • 3 大匙 水
  • ½ 茶匙 白胡椒粉
  • ¼ - ½ 茶匙 鹽 ,依魩仔魚鹹度調整
  • 1 茶匙 糖
  • 300 克 豬絞肉
  • 20 克 純芝麻油
  • 100 克 青蒜 ,切蒜花
  • 120 克 魩仔魚 ,洗淨備用
  • 30 張 水餃皮

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
236.3 kJ / 56.5 kcal
Białko
2.9 g
Węglowodany
5.9 g
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy