Wersje kompatybilne
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 - 1000 gramů jehněčích kotlet, s kostí
- 30 gramů olivového oleje
- 1 ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 5 gramů čerstvé máty, jen lístky
- 20 - 30 gramů bílého vinného octa
- 20 gramů vody
- 10 gramů cukru
- 1000 gramů moučných brambor, na plátky (0.5 cm)
- 350 gramů mléka
- 200 gramů cherry rajčat
- 100 gramů baby špenátu
- 30 gramů másla, na kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3321 kJ / 793.2 kcal
- Białko
- 40.8 g
- Węglowodany
- 56.3 g
- Tłuszcz
- 47.5 g
- Błonnik
- 5.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chlebová pivní polévka
30 min
Vinná marináda
Brak ocen
Panellets
11h 20 min
Nadívané papriky po sicilsku
1h 30min
Avokádovo maracujové smoothie
10min
Malinový dacquoise
2 godz.
Rýžový dort se sladkou fazolovou pastou adzuki
Brak ocen
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12 godz. 30 min
Rýžová tortilla
Brak ocen
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1h 30min
Karibské pomalu dušené jehněčí s rýží
9h 15min
Grilovaná limetková kuřecí prsa s květákovou rýží
1h 10min