Urządzenia i Akcesoria
蔬菜濃湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 人份
Składniki
-
橄欖油25 - 30 克
-
綜合香料蔬菜 (爆香用) (如:洋蔥、紅蔥頭、青蔥和蒜苗),切塊(約2公分)170 - 200 克
-
綜合蔬菜 (如:櫛瓜、紅蘿蔔、南瓜、地瓜、西洋芹),切塊700 - 800 克
-
水750 - 850 克
-
蔬菜高湯醬1 茶匙
-
鹽1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
116.9 kcal /
489 kJ
Białko
4.1 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
14.5 g
Błonnik
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品美味秘密
157 Przepisów
Tajwan
Tajwan