Urządzenia i Akcesoria
紫洋蔥酸甜醬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
1 罐
Składniki
-
橄欖油25 克
-
紫洋蔥 切塊(約3公分)500 克
-
新鮮紅辣椒 切段½ - 1 根
-
黃糖200 克
-
鹽1 茶匙
-
紅酒醋200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Białko
5 g
Kalorie
5086 kJ /
1215 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
221 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品美味秘密
157 Przepisów
Tajwan
Tajwan