Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di farina di riso integrale (vedere condigli)
- 2 uova
- 100 g di zucchero di canna grezzo
- 90 g di margarina
- 1 cucchiaio di lievito in polvere per dolci, consentito da prontuario
- 20 g di scorza di limone candita, a dadini (opcjonalnie)
- olio di oliva q.b. per oliare
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 314 kJ / 75 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 8.4 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Muffin al cacao (senza glutine)
50 min
Pasta brisèe (senza glutine)
1h 15 min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45 min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 godz. 55 min
Torta margherita (senza glutine)
50 min
Crêpes (senza glutine)
50 min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2u. 50min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 godz. 55 min
Besciamella (senza glutine)
15min
Crema pasticcera (senza glutine)
15min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min