Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 火腿 ,切丁
- 350 克 笋 ,去皮切滚刀块,汆水沥干
- 350 克 鸡高汤
- 60 克 广式香肠 ,切片
- ¼ 茶匙 盐
- 2 茶匙 糖
- 6 朵 干香菇 ,提前3小时充分泡发,一切四
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 878.5 kJ / 210 kcal
- Białko
- 12.2 g
- Węglowodany
- 20.2 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Błonnik
- 5.9 g