牛油果油炒舞茸
TM6 TM5

牛油果油炒舞茸

4.5 (2 oceny)

Składniki

  • 150 克 杏鲍菇 ,切片
  • 50 克 莴笋 ,切片
  • 150 克 综合菌菇 ,选择舞茸菌,用手撕开
  • 30 克 鳄梨油
  • 2 克 海盐 (约½茶匙)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
778 kJ / 186 kcal
Białko
4.7 g
Węglowodany
11.4 g
Tłuszcz
14.7 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Błonnik
4.1 g
Sód
218 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy