![牛油果油炒舞茸 牛油果油炒舞茸](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f5ea4ed7-df91-43c8-a52d-d1483742583f/Derivates/7aa50f63-d091-4292-8133-a586fbfb6b23.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 杏鲍菇 ,切片
- 50 克 莴笋 ,切片
- 150 克 综合菌菇 ,选择舞茸菌,用手撕开
- 30 克 鳄梨油
- 2 克 海盐 (约½茶匙)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 778 kJ / 186 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 11.4 g
- Tłuszcz
- 14.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 218 mg